Log in

I forgot my password

Latest topics
Gallery


October 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


Kejohanan PaintBall Anjuran Jabatan Perdagangan sesi Jan 2009

Go down

Kejohanan PaintBall Anjuran Jabatan Perdagangan sesi Jan 2009

Post by webmaster on Sat 14 Mar 2009, 06:48

Kejohanan PaintBall yang julung kali dianjurkan oleh USKK Jabatan Perdagangan pada sesi Jan 2009 pada 28 Mac 2009, bertempat di PKS. Penyertaan masih terbuka.

_________________
Say Heyyyyyyyy
avatar
webmaster
WEBMASTER
WEBMASTER

Male
Number of posts : 129
Age : 41
Location : Kuching, Sarawak,Malaysia
Job/hobbies : Polytechnic Lecturer
Registration date : 2008-05-30

View user profile http://jppoliku.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Kejohanan PaintBall Anjuran Jabatan Perdagangan sesi Jan 2009

Post by nor arfaizah on Sun 15 Mar 2009, 01:33

Rolling Eyes hai.....boleh tahu ke berapa pembayaran masuk nye??? mesti ada team sendiri ke??? Question Question
avatar
nor arfaizah
Newbies
Newbies

Female
Number of posts : 15
Age : 30
Location : C-rian Sarawak
Job/hobbies : student/music is life, played guitar, reading comics, played ps2, loves Manchester United, loves wat
Humor : "Be HaPpY...OwEzS HaPpY..."
Registration date : 2009-02-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Kejohanan PaintBall Anjuran Jabatan Perdagangan sesi Jan 2009

Post by webmaster on Sun 15 Mar 2009, 14:29

Selamat datang nor arfaizah...tentang paintball, penyertaan masih terbuka walaupun sebenarnya saya dah tutup tarikh penyertaan. Bayaran RM 25 setiap seorang, 5 org pemain utk satu pasukan. Jika berminat, boleh berjumpa saya terus di office JP. Jika terdapat ramai sambutan, Insyaallah, bayaran akan dikurangkan. Jangan risaun. BERMINAT?MAN u Supporter?

_________________
Say Heyyyyyyyy
avatar
webmaster
WEBMASTER
WEBMASTER

Male
Number of posts : 129
Age : 41
Location : Kuching, Sarawak,Malaysia
Job/hobbies : Polytechnic Lecturer
Registration date : 2008-05-30

View user profile http://jppoliku.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Kejohanan PaintBall Anjuran Jabatan Perdagangan sesi Jan 2009

Post by RaHiQaL on Sun 15 Mar 2009, 16:38

Boleh trykah sebelum nak bertanding.... Kalau best, nak join... kalau tak, nak ambik main counter strike semasa JTMK buat function di bumbung hijau.. hehe2x...
Acah je... macamana kalau takde team??? takkan saya nak main solo kot....
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
RaHiQaL
Junior Member
Junior Member

Male
Number of posts : 63
Age : 29
Job/hobbies : Online
Registration date : 2009-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kejohanan PaintBall Anjuran Jabatan Perdagangan sesi Jan 2009

Post by webmaster on Mon 16 Mar 2009, 11:55

Try la. sukan baru, best ape...saya dan staf JP semuanya bukannya pandai main..just naj try a new game, y not?...if u nak main, saya akan masukkan mane-mane team yg x cukup pemain..amacam?ada berani? Very Happy

_________________
Say Heyyyyyyyy
avatar
webmaster
WEBMASTER
WEBMASTER

Male
Number of posts : 129
Age : 41
Location : Kuching, Sarawak,Malaysia
Job/hobbies : Polytechnic Lecturer
Registration date : 2008-05-30

View user profile http://jppoliku.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Kejohanan PaintBall Anjuran Jabatan Perdagangan sesi Jan 2009

Post by RaHiQaL on Mon 16 Mar 2009, 12:12

To webmaster...
Tak penalah saya main Paintball.... Ada demonstasi tak sebelum pertandingan tu????
Wah... nampaknya ada orang cuma cabar saya main counterstrikelah... Tapi main yang realiti punya...... Nanti saya pikirkan balik... Kalau jadi, saya akan inform dengan encik.....
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
RaHiQaL
Junior Member
Junior Member

Male
Number of posts : 63
Age : 29
Job/hobbies : Online
Registration date : 2009-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kejohanan PaintBall Anjuran Jabatan Perdagangan sesi Jan 2009

Post by webmaster on Sun 22 Mar 2009, 15:14

Salam...

Tarikh tutup untuk pelajar sertai paintball yg akan berlangsung sabtu ini, 28/3 ialah khamis ni, 26/3...cepat..cepat...

Bagi pelajar yg dah hantar nama tu, satu taklimat akan dibuat pada jumaat, 27/3/ jam 2.30ptg kat bumbung hijau depan DSG...tolong inform pelajar yg lain...tq Very Happy

_________________
Say Heyyyyyyyy
avatar
webmaster
WEBMASTER
WEBMASTER

Male
Number of posts : 129
Age : 41
Location : Kuching, Sarawak,Malaysia
Job/hobbies : Polytechnic Lecturer
Registration date : 2008-05-30

View user profile http://jppoliku.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Kejohanan PaintBall Anjuran Jabatan Perdagangan sesi Jan 2009

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum